FAQ
 
Nyt high score-system
Det nye high score-system er lavet som et ranglistesystem. Dit navn kan kun komme på hver high score liste en gang. Der er to lister pr. spil (Live & alm. score). Grøn/blå betyder, at du ligger top 3, imens rød betyder bundplacering, og du risikerer at ryge ud af listen, hvis en ny score sættes.
 
 
DIP switch & spil version
Under hvert spils high score kan I se hvilken spilversion, der bruges og billeder af den DIP-switch indstilling, der skal spilles med. DETTE ER VIGTIGT, da man risikerer at få sin score diskvalificeret, hvis man ikke sørger for, at dette er indstillet korrekt. Dette er mest fair for alle, da der så kæmpes under samme vilkår. Så ingen cryface hvis I overser dette.
 
 
Time trials
Der er som noget nyt kommet time trials på listen. Dette er spil som gennemføres på tid fx Bubble Bobble på C-64 eller Super Mario Land 2 til Gameboy.
 
 
Jeg har slået en high score eller lavet en personal best?
Du har tjekket spilversionen og DIP switch indstillingerne og har lavet en score, der skal på listen. Du tager et screenshot og sender den til Per eller Allan. Derefter ryger den i et album på facebook, eller ind på hjemmesiden, når der er lavet en billedside til det.
 
 
Jeg har fundet et nyt spil og lavet en score - hvad nu?
Du sender en privat besked til Per eller Allan på facebook, dernæst sendes billede med high score, DIP switch indstilling, og du skriver hvilken spilversion, den er sat i.
 
 
Generelt
DIP switch indstilles såvidt muligt på "normal" i sværhedsgrad og tre liv. Vi håber, I vil tage godt imod disse nye tiltag, og I er ærlige med hjemme-scoren, så det er fair for alle :o)
 
 
HAPPY HIGH SCORE HUNTING!! 
 
 
 
Friday the 3rd. - Joomla Education Templates